sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ketolan Lomatila

Leirintäalueet - Ketolan Lomatila
Akonkoskentie 455, 88900 Kuhmo
Suomi 5
www.kuhmonet.fi/ketola
MapsGoogle

7 kommenttia:

  1. Todellakin tarvis tehdä jotain niin kaunis paikka ja aivan pilalle päässyt.. alaarvoinen tällä hetkellä.. sitä ei nyt saisi markkinoida ennenkuin on tehty täys remontti.. Mökin varaava lomalainen pettyy aivan varmasti.. Olimme yön siellä mut onneksi omassa autossa ettei tarvinnut käyttää mitään palveluita siellä.. kuvottava paikka.. kolme tähteä hieman väärä arvio...

    VastaaPoista
  2. Nyt olet ollut varmaan aivan eri paikassa. Tila on niin siisti ja remontoitu kuin olla voi, ja on ollut kaikki nämä vuodet. Pihavessa ja sauna eivät ehkä ole kaupunkipalveluihin tottuneen mieleen. Mun mielestäni aivan huippupaikka ja samaa mieltä olivat muut siellä.

    VastaaPoista
  3. Nyt olet ollut varmaan aivan eri paikassa. Tila on niin siisti ja remontoitu kuin olla voi, ja on ollut kaikki nämä vuodet. Pihavessa ja sauna eivät ehkä ole kaupunkipalveluihin tottuneen mieleen. Mun mielestäni aivan huippupaikka ja samaa mieltä olivat muut siellä.

    VastaaPoista
  4. Samaa mieltä Hilun kanssa! Maalaispojan mielestä tosi kodikas ja rauhallinen paikka. Voi olla että hienohelmoja kiusaa ulkovessa ja suihkun puuttuminen saunasta. Meikäläiselle ne ovat puhdasta nostalgiaa ja niiden kanssa kyllä pärjää.

    VastaaPoista
  5. Ihana maalaistalon pihapiiri, tätä arvostamme,sähkö, sauna, uiminen, rauhallinen paikka, vesi solisee koskessa, pääskyt sirkuttavat, tämä riittää meille,

    VastaaPoista
  6. Jaska, Kuusankoski17. elokuuta 2020 klo 21.55

    Hieno paikka, puucee siistimpi kuin monet huoltoasemien wceet, puulämmitteinen sauna, hyvät löylyt.

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana maalaismiljöö ja herttainen vanha rouva pitäjänä. Rantasauna perinteinen josta sai hyvät löylyt. Täällä mieli lepää.

    VastaaPoista

Jaa kokemuksia mm. paikan yleisilmeestä, siisteydestä, palvelujen kattavuudesta ja tasosta sekä henkilökunnan ystävällisyydestä.